Muut remonttipalvelut

Laadukkaiden remonttien toteutukset Jyväskylässä

Huoneisto- tai sisustusremontti edessä? Jyväskylän Saneerauspalvelu toteuttaa niin pienet kuin vaativatkin huoneisto- ja sisustusremontit. Palveluvalikoimaan kuuluvat niin tapetoinnit kuin paneloinnitkin, mutta lisäksi tarpeen mukaan koko asunnon kokonaisvaltaiset remontit onnistuvat. Kun pistät asunnon kerralla kuntoon, tulee tilasta tyyliltään yhtenäinen. Usein koko huoneistoremontin toteuttaminen kerralla kannattaa, sillä kustannukset ja aikataulut pysyvät silloin kohtuullisena, eikä asiaan tarvitse palata montaa kertaa uudelleen. Kysy lisää huoneistoremonttien ammattilaiselta!

Remonttipalveluihin kuuluvat muun muassa:

Vesieristys

Vesieristykset toteutetaan yleensä kosteiden tilojen remontin, kuten keittiö-, kylpyhuone- ja saunaremontin yhteydessä. Vesieristys on erittäin tärkeä osa remonttia, sillä pelkkä kosteuseriste ei aina ole riittävä, koska laatoituksen saumat eivät ole vettä eristäviä. Vesieritys kannattaakin laittaa aina kosteiden tilojen remontin yhteydessä kerralla kuntoon. Jyväskylän Saneerauspalvelulla on lähes 20 vuoden kokemus vesieritysten tekemisestä. Kysy lisää vesieristysten ammattilaiselta!

Laatoitus

Laatoituksen voi laittaa seinien lisäksi lattiaan, terasseille, parvekkeille taikka koristeeksi. Laattojen muotoja, värejä ja laatuja on niin paljon erilaisia, että jokaiseen makuun löytyy aina sopiva. Laatoituksella saat kodistasi yksilöllisen. Jyväskylän Saneerauspalvelulla on lähes 20 vuoden kokemus laatoitusten tekemisestä. Kysy lisää laatoituksen ammattilaiselta!

Kalusteasennus

Keittiökalusteet, kodin komerot, säilytystilojen kalusteet ja muut kalusteet asennamme vankalla ammattitaidolla. Usein myös huoneistoremontin yhteydessä kannattaa vanhat komerot uudistaa, jolloin säilytystilatkin saadaan moderneiksi ja toimiviksi. Jyväskylän Saneerauspalvelu toteuttaa kaikki kodin kalusteasennukset joko erillisinä tai remontin yhteydessä. Kysy lisää kalusteasennuksen ammattilaiselta!

Parketti-, vinyylikorkki- ja laminaattiasennus

Lattian uudistaminen on kodin ilmeen uudistamisessa tärkein osa. Lattiaremontti alkaa aina itselle sopivan lattiamateriaalin valinnalla. Jos kaipaat aitoutta, arvokkuutta ja ekologisuutta, valitse vinyylikorkki- tai parkettilattia. Mikäli haluat edullisen ja silti näyttävän, mutta helppohoitoisen lattian, valitse laminaatti. Jyväskylän Saneerauspalvelu auttaa mielellään sopivan lattian valinnassa. Kysy lisää lattia-asennuksen ammattilaiselta!

Tapetointi

Kaikkien nopein keino uudistaa kodin ilme vaikkapa tulevia juhlia varten on tapetointi. Useimmiten olohuone ja keittiö halutaan uudistaa ensin. Samalla kertaa voidaan uudistaa ilme myös makuuhuoneissa, jolloin uutuuden ja yhtenäisen tyylin tuntu on kaikkialla kodissa. Koko huoneiston tapetointi kerralla siis kannattaa, sillä kustannukset pysyvät kohtuullisina ja muutos toteutuu helposti aikataulussa. Huolehdimme myös listoitukset kuntoon. Jyväskylän saneerauspalvelulla on lähes 20 vuoden kokemus tapetoinnista. Kysy lisää tapetoinnin ammattilaiselta!

Seinien ja sisäkattojen maalaus

Maalaus kuluu ja sävy muuttuu vuosien saatossa. Seinien ja kattojen maalaus tulee uusia muutaman vuoden välein. Maalit pitää valita huolella: oikea maali oikeaan kohteeseen. Nykyisten maalien laadut ovat muuttuneet vähemmän haitallisiksi. Jyväskylän Saneerauspalvelu toteuttaa kaikki kotien, toimistojen ja taloyhtiöiden seinien ja sisäkattojen maalaustarpeet huolella ja ammattitaidolla. Kysy lisää remontoinnin ammattilaiselta!

Panelointi

Panelointi tekee kohteesta mielenkiintoisen, sillä voimme paneloida seinäpinnan kokonaan tai osittain. Panelointi voidaan toteuttaa myös kattoon tai muuhun huoneen yksityiskohtaan. Paneelit voidaan asetella pystysuoraan, vaakatasoon tai vinoon. Paneeleita on erilaisia, joten jokaiseen kohteeseen saadaan oma mielenkiintoinen ilmeensä. Jyväskylän Saneerauspalvelu auttaa paneloinnin suunnittelussa. Kysy lisää huoneistoremonttien ammattilaiselta!

Listoitukset

Listoituksella remontti ja tyyli viimeistellään. Olipa sisustusremontissa toteutettu maalaus, tapetointi tai panelointi, pitää se viimeistellä listoituksella. Listoja on niitäkin erilaisia, joten listoitus on tärkeää huomioida jo remontin suunnitteluvaiheessa. Jyväskylän Saneerauspalvelulla on pitkä, lähes 20 vuoden kokemus erilaisista remonteista. Kysy lisää huoneistoremonttien ammattilaiselta!

Lisäksi saat kestävät putki- ja sähköasennustyöt luotettavien yhteistyökumppanien avulla.

Kysy lisää tai jätä suoraan tarjouspyyntö

Jyväskylän Saneerauspalvelusta saat kattavasti saneeraus- ja remontointipalvelua. Kysy lisää tai jätä tarjouspyyntö suoraan. Ota yhteyttä – huoneistoremontti lisää mukavasti viihtyvyyttä ja toiminnallisuutta kotiisi.

Yhteystiedot

Jyväskylän Saneerauspalvelu
Pitkäkatu 51
40720
JYVÄSKYLÄ
info@jyvaskylansaneerauspalvelu.com
Pitkäkatu 51, Jyväskylä

Kiinnostuitko palveluistamme? Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Mikäli kiinnostuit tarjoamistamme rakennus- ja remonttipalveluista, ota meihin helposti yhteyttä oheisella lomakkeella. Täytä lomakkeeseen yhteystietosi sekä viestisi ja klikkaa "Lähetä", niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian asiaan! 

* Syötä koodi