Muut remonttipalvelut

Muut remontti­palvelut

Laadukkaiden remonttien toteutukset Jyväskylässä

Huoneisto- tai sisustus­remontti edessä? Jyväskylän Saneeraus­palvelu toteuttaa niin pienet kuin vaativatkin huoneisto- ja sisustus­remontit. Palvelu­valikoimaan kuuluvat niin tapetoinnit kuin paneloinnitkin, mutta lisäksi tarpeen mukaan koko asunnon kokonais­valtaiset remontit onnistuvat. Kun pistät asunnon kerralla kuntoon, tulee tilasta tyyliltään yhtenäinen. Usein koko huoneisto­remontin toteuttaminen kerralla kannattaa, sillä kustannukset ja aikataulut pysyvät silloin kohtuullisena, eikä asiaan tarvitse palata montaa kertaa uudelleen. Kysy lisää huoneisto­remonttien ammat­tilaiselta!

Remontti­palveluihin kuuluvat muun muassa:

Vesieristys

Vesieristykset toteutetaan yleensä kosteiden tilojen remontin, kuten keittiö-, kylpyhuone- ja sauna­remontin yhteydessä. Vesieristys on erittäin tärkeä osa remonttia, sillä pelkkä kosteuseriste ei aina ole riittävä, koska laatoituksen saumat eivät ole vettä eristäviä. Vesieritys kannattaakin laittaa aina kosteiden tilojen remontin yhteydessä kerralla kuntoon. Jyväskylän Saneeraus­palvelulla on lähes 20 vuoden kokemus vesieritysten tekemisestä. Kysy lisää vesieristysten ammat­tilaiselta!

Laatoitus

Laatoituksen voi laittaa seinien lisäksi lattiaan, terasseille, parvekkeille taikka koristeeksi. Laattojen muotoja, värejä ja laatuja on niin paljon erilaisia, että jokaiseen makuun löytyy aina sopiva. Laatoituksella saat kodistasi yksilöllisen. Jyväskylän Saneeraus­palvelulla on lähes 20 vuoden kokemus laatoitusten tekemisestä. Kysy lisää laatoituksen ammat­tilaiselta!

Kaluste­asennus

Keittiökalusteet, kodin komerot, säilytystilojen kalusteet ja muut kalusteet asennamme vankalla ammat­titaidolla. Usein myös huoneisto­remontin yhteydessä kannattaa vanhat komerot uudistaa, jolloin säilytys­tilatkin saadaan moderneiksi ja toimiviksi. Jyväskylän Saneeraus­palvelu toteuttaa kaikki kodin kaluste­asennukset joko erillisinä tai remontin yhteydessä. Kysy lisää kaluste­asennuksen ammat­tilaiselta!

Parketti-, vinyylikorkki- ja laminaatti­asennus

Lattian uudistaminen on kodin ilmeen uudistamisessa tärkein osa. Lattiaremontti alkaa aina itselle sopivan lattiamateriaalin valinnalla. Jos kaipaat aitoutta, arvokkuutta ja ekologisuutta, valitse vinyylikorkki- tai parkettilattia. Mikäli haluat edullisen ja silti näyttävän, mutta helppo­hoitoisen lattian, valitse laminaatti. Jyväskylän Saneeraus­palvelu auttaa mielellään sopivan lattian valinnassa. Kysy lisää lattia-asennuksen ammat­tilaiselta!

Tapetointi

Kaikkien nopein keino uudistaa kodin ilme vaikkapa tulevia juhlia varten on tapetointi. Useimmiten olohuone ja keittiö halutaan uudistaa ensin. Samalla kertaa voidaan uudistaa ilme myös makuu­huoneissa, jolloin uutuuden ja yhtenäisen tyylin tuntu on kaikkialla kodissa. Koko huoneiston tapetointi kerralla siis kannattaa, sillä kustannukset pysyvät kohtuullisina ja muutos toteutuu helposti aikataulussa. Huolehdimme myös listoitukset kuntoon. Jyväskylän saneeraus­palvelulla on lähes 20 vuoden kokemus tapetoinnista. Kysy lisää tapetoinnin ammat­tilaiselta!

Seinien ja sisäkattojen maalaus

Maalaus kuluu ja sävy muuttuu vuosien saatossa. Seinien ja kattojen maalaus tulee uusia muutaman vuoden välein. Maalit pitää valita huolella: oikea maali oikeaan kohteeseen. Nykyisten maalien laadut ovat muuttuneet vähemmän haitallisiksi. Jyväskylän Saneeraus­palvelu toteuttaa kaikki kotien, toimistojen ja taloyhtiöiden seinien ja sisäkattojen maalaus­tarpeet huolella ja ammat­titaidolla. Kysy lisää remontoinnin ammat­tilaiselta!

Panelointi

Panelointi tekee kohteesta mielenkiintoisen, sillä voimme paneloida seinä­pinnan kokonaan tai osittain. Panelointi voidaan toteuttaa myös kattoon tai muuhun huoneen yksityis­kohtaan. Paneelit voidaan asetella pystysuoraan, vaakatasoon tai vinoon. Paneeleita on erilaisia, joten jokaiseen kohteeseen saadaan oma mielenkiintoinen ilmeensä. Jyväskylän Saneerauspalvelu auttaa paneloinnin suunnittelussa. Kysy lisää huoneisto­remonttien ammat­tilaiselta!

Listoitukset

Listoituksella remontti ja tyyli viimeistellään. Olipa sisustus­remontissa toteutettu maalaus, tapetointi tai panelointi, pitää se viimeistellä listoituksella. Listoja on niitäkin erilaisia, joten listoitus on tärkeää huomioida jo remontin suunnittelu­vaiheessa. Jyväskylän Saneeraus­palvelulla on pitkä, lähes 20 vuoden kokemus erilaisista remonteista. Kysy lisää huoneisto­remonttien ammat­tilaiselta!

Lisäksi saat kestävät putki- ja sähkö­asennustyöt luotettavien yhteistyö­kumppanien avulla.

Kysy lisää tai jätä suoraan tarjous­pyyntö

Jyväskylän Saneeraus­palvelusta saat kattavasti saneeraus- ja remontointi­palvelua. Kysy lisää tai jätä tarjous­pyyntö suoraan. Ota yhteyttä – huoneisto­remontti lisää mukavasti viihtyvyyttä ja toiminnallisuutta kotiisi.