Laminaatti- ja parkettilattiat

Laminaatti-, parketti- ja vinyylikorkki­lattioiden asennukset

Edullisempi laminaatti­lattia käytännölliseen kotiin

Onko aika laittaa lattiat uuteen uskoon? Jyväskylän Saneeraus­palvelu toteuttaa laminaatti­lattian asennuksen ammat­titaidolla Jyväskylän alueella. Saat edullisen, mutta samalla näyttävän ja helppo­hoitoisen laminaat­tilattian helposti: tulemme arvioimaan neliömäärän, valitset haluamasi laminaatin ja sovimme toimituksen ja asennusajan. Hoidamme myös listoitukset kuntoon. Tarvittaessa teemme alustan jyrsinnän. Kokemusta laminaatti­lattioiden asennuksesta on kertynyt lähes 20 vuoden ajalta.

Tarjoamme laminaattien asennukset helposti ja nopeasti kaikkialla Jyväskylän seudulla – kysy tarjousta!

Parketti­lattiaksi näyttävä lautaparketti

Onko toiveenasi saada kotiin aito lauta­paketti? Kun otat yhteyttä Jyväskylän Saneeraus­palveluun, myös parkettien asennukset järjestyvät mahdollisimman vaivattomasti. Yleisesti ottaen lautaparketti luo kotiin lämpimän tunnelman. Aito lautaparketti on miellyttävä jalalle, helppohoitoinen ja kestävä.

Ota yhteyttä ja pyydä arvio kustannuksista haluamallesi lautapaketti­lattialle. Toteutuksen hoitaa Jyväskylän Saneeraus­palvelu kokemuksella ja ammat­titaidolla.

Vinyyli­korkkilattia mukavuuden­haluiselle

Onko haaveenasi mukava ja helppo­hoitoinen korkkilattia? Korkkilattia on jalalle pehmeämpi kuin parketti tai laminaatti. Vinyyli­korkkilattia on luonnollinen korkkilattia, joka on pinnoitettu vinyylillä. Pinnoite helpottaa korkkilattian hoitoa, sillä se hylkii likaa ja on lemmikki­taloudessakin kestävä. Nykyään on runsaasti erilaisia korkkikuoseja, joista voit valita makusi mukaisen.

Asennus tehdään joko liimaamalla tai lukko­pontillisena vaikkapa vanhan lattian päälle. Ääntä eristävänä se sopii erinomaisesti rivi- ja kerros­taloihin. Ota yhteyttä ja pyydä arvio kustannuksista haluamallesi vinyylikorkki­lattialle. Toteutuksen hoitaa Jyväskylän Saneeraus­palvelu vankalla kokemuksella ja lähes 20 vuoden ammat­titaidolla.

Ota yhteyttä – kysy lisää!

Jyväskylän Saneeraus­palvelu toteuttaa kaikenlaiset remontit Jyväskylän alueella. Otathan yhteyttä, kun on aika uudistaa sisustusta! Saat hyvän tarjouksen toteutuksesta. Muistathan, että tarvittaessa myös putki- ja sähkötyöt saat Jyväskylän Saneeraus­palvelun kautta!