Kylpyhuoneremontti

Märkätilojen toteutukset Jyväskylän alueella

Etsitkö osaavaa märkätilojen toteuttajaa Jyväskylän alueelle? Jyväskylän Saneerauspalvelu on sauna- ja kylpyhuoneremonttien vankka toteuttaja. Tilaa siis edullinen, mutta ammattitaidolla tehty kylpyhuoneremontti vaikka heti tänään. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Miksi valita juuri Jyväskylän Saneerauspalvelu toteutukseen?

Yritys on erikoistunut kylpyhuoneremonttien tekemiseen ja omaa vakuutusyhtiöiden hyväksymän vesieristyssertifikaatin, joten ole siis huoletta - kylpyhuoneremontti alusta loppuun hoituu luotettavasti ja asiantuntemuksella. Vankka kokemus märkätilasaneerauksista on vienyt työn kulun huippuunsa mahdollistaen kustannustehokkaat toteutukset. Lisäksi home- ja kosteusvauriokorjaajan erikoisammattitutkinto antaa valmiudet toimia myös em. ongelmista kärsivissä kohteissa. 

Pyydä edullinen tarjous kylpyhuoneremonteista!

Jyväskylän Saneerauspalvelusta saat aina järkevästi hinnoitellut kylpyhuoneremontit. Muistathan, että märkätilat kannattaa saneerata ajoissa ennen laajojen kosteusvaurioiden syntyä. Ota yhteyttä - saat lisää tietoa palveluista! Ja muistathan, että tarvittaessa myös sähkö- ja putkityöt saat Jyväskylän Saneerauspalvelun kautta.

Ota yhteyttä – kysy lisää!

Jyväskylän Saneerauspalvelu toteuttaa kaikenlaiset remontit Jyväskylän alueella. Otathan yhteyttä, kun on aika uudistaa sisustusta! Saat hyvän tarjouksen toteutuksesta. Muistathan, että tarvittaessa myös putki- ja sähkötyöt saat Jyväskylän Saneerauspalvelun kautta!

Katso ennen ja jälkeen kuvat!

Yhteystiedot

Jyväskylän Saneerauspalvelu
Pitkäkatu 51
40720
JYVÄSKYLÄ
info@jyvaskylansaneerauspalvelu.com
Pitkäkatu 51, Jyväskylä

Kiinnostuitko palveluistamme? Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Mikäli kiinnostuit tarjoamistamme rakennus- ja remonttipalveluista, ota meihin helposti yhteyttä oheisella lomakkeella. Täytä lomakkeeseen yhteystietosi sekä viestisi ja klikkaa "Lähetä", niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian asiaan! 

* Syötä koodi