Laminaatti-, parketti- ja vinyylikorkkilattioiden asennukset Jyväskylän seudulla

Edullisempi laminaattilattia käytännölliseen kotiin

Onko aika laittaa lattiat uuteen uskoon? Jyväskylän Saneerauspalvelu toteuttaa laminaattilattian asennuksen ammattitaidolla Jyväskylän alueella. Saat edullisen, mutta samalla näyttävän ja helppohoitoisen laminaattilattian helposti: tulemme arvioimaan neliömäärän, valitset haluamasi laminaatin ja sovimme toimituksen ja asennusajan. Hoidamme myös listoitukset kuntoon. Tarvittaessa teemme alustan jyrsinnän. Kokemusta laminaattilattioiden asennuksesta on kertynyt lähes 20 vuoden ajalta.

Tarjoamme laminaattien asennukset helposti ja nopeasti kaikkialla Jyväskylän seudulla – kysy tarjousta!

Parkettilattiaksi näyttävä lautaparketti

Onko toiveenasi saada kotiin aito lautapaketti? Kun otat yhteyttä Jyväskylän Saneerauspalveluun, myös parkettien asennukset järjestyvät mahdollisimman vaivattomasti. Yleisesti ottaen lautaparketti luo kotiin lämpimän tunnelman. Aito lautaparketti on miellyttävä jalalle, helppohoitoinen ja kestävä.

Ota yhteyttä ja pyydä arvio kustannuksista haluamallesi lautapakettilattialle. Toteutuksen hoitaa Jyväskylän Saneerauspalvelu kokemuksella ja ammattitaidolla.

Vinyylikorkkilattia mukavuudenhaluiselle

Onko haaveenasi mukava ja helppohoitoinen korkkilattia? Korkkilattia on jalalle pehmeämpi kuin parketti tai laminaatti. Vinyylikorkkilattia on luonnollinen korkkilattia, joka on pinnoitettu vinyylillä. Pinnoite helpottaa korkkilattian hoitoa, sillä se hylkii likaa ja on lemmikkitaloudessakin kestävä. Nykyään on runsaasti erilaisia korkkikuoseja, joista voit valita makusi mukaisen. 

Asennus tehdään joko liimaamalla tai lukkopontillisena vaikkapa vanhan lattian päälle. Ääntä eristävänä se sopii erinomaisesti rivi- ja kerrostaloihin. Ota yhteyttä ja pyydä arvio kustannuksista haluamallesi vinyylikorkkilattialle. Toteutuksen hoitaa Jyväskylän Saneerauspalvelu vankalla kokemuksella ja lähes 20 vuoden ammattitaidolla.

Ota yhteyttä – kysy lisää!

Jyväskylän Saneerauspalvelu toteuttaa kaikenlaiset remontit Jyväskylän alueella. Otathan yhteyttä, kun on aika uudistaa sisustusta! Saat hyvän tarjouksen toteutuksesta. Muistathan, että tarvittaessa myös putki- ja sähkötyöt saat Jyväskylän Saneerauspalvelun kautta!

Yhteystiedot

Jyväskylän Saneerauspalvelu
Pitkäkatu 51
40720
JYVÄSKYLÄ
info@jyvaskylansaneerauspalvelu.com
Pitkäkatu 51, Jyväskylä

Kiinnostuitko palveluistamme? Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Mikäli kiinnostuit tarjoamistamme rakennus- ja remonttipalveluista, ota meihin helposti yhteyttä oheisella lomakkeella. Täytä lomakkeeseen yhteystietosi sekä viestisi ja klikkaa "Lähetä", niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian asiaan! 

* Syötä koodi